ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ  ΚΤΙΡΙΩΝ

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαριότητας!

Το συνεργείο καθαρισμού ST Cleaning στη Θεσσαλονίκη αποτελεί την 1η επιλογή για τον καθαρισμό κτιρίων, πολυκατοικιών και δημοσίων κτιρίων σε όλο το νομό!

 

Με μια εμπειρία πολλών ετών στο χώρο, καθώς και με την αρμόζουσα τεχνική γνώση, η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απολυμάνσεων και καθαριότητας, με εξειδίκευση σε κτίρια όλων των τύπων.

 

Το προσωπικό της ST Cleaning είναι εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο με τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά για να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση καθαρισμού του περιβάλλοντός σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του κτίσματος, η ομάδα της ST είναι πάντοτε έτοιμη να παράγει εξαιρετικά, και μόνο, αποτελέσματα.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού που προσφέρει το ST Cleaning περιλαμβάνουν: 

 Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων σε πολυκατοικίες

Αρχικούς & τακτικούς καθαρισμούς χώρων

Καθαρισμοί σε Δημόσια & Ιδιωτικά κτίρια

Καθαρισμοί σε Βιομηχανικούς χώρους

Καθαρισμοί σε Εμπορικά κέντρα

Καθαρισμοί σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Καθαρισμοί σε Νοσοκομεία

Επιπλέον, η ST Cleaning προσφέρει εξειδικευμένες παροχές, όπως βαθύ καθαρισμό χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών, επεξεργασία δαπέδων και εξωτερικού χώρου, καθαρισμό γυαλιού και παρεχόμενου εξοπλισμού, και άλλων εξειδικευμένων αναγκών καθαρισμού.

Με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και τεχνολογιών, το συνεργείο εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα και την επαγγελματική προσέγγιση σε κάθε περίσταση, όσο απαιτητική και αν είναι.

Με έμφαση στην ποιότητα των παροχών και την ικανοποίηση των πελατών, το συνεργείο καθαρισμού ST Cleaning ήταν, είναι και θα είναι η αξιόπιστη επιλογή για τον καθαρισμό κτιρίων στη Θεσσαλονίκη.

Ζητήστε μας προσφορά κι εμείς θα κάνουμε τη διαφορά!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ